Neem deel aan het webinar over piping en duurzaamheid

30-08-2022
605 keer bekeken 0 reacties

We organiseren op maandag 26 september en dinsdag 4 oktober 2022 een (online) webinar voor geïnteresseerden in de dijkversterking tussen Zwolle en Olst. Graag vertellen we je meer over het werken aan de dijk! Er komt namelijk veel kijken bij het voorbereiden van een dijkversterkingsproject.

Afgelopen jaren hebben we webinars georganiseerd over diverse thema’s zoals dijkbekleding en ecologie. En we nodigen je nu weer uit! Dit keer vertellen we je meer over twee belangrijke thema’s: piping en duurzaamheid.

Welke duurzame keuzes maken we in het ontwerp en hoe gaan we om met circulaire grondstoffen? Ook piping is een belangrijk onderwerp. Wat doen we als IJsselwerken daaraan om dat op te lossen? En hoe ziet die oplossing er dan uit? Op deze vragen, en nog meer, geeft Maurits van Dijk (technisch manager IJsselwerken) antwoord tijdens het webinar. Natuurlijk is er tijdens het webinar ruimte om je vragen te stellen!

Wil jij erbij zijn?

Het webinar organiseren we op maandagmiddag 26 september van 15.00 tot 16.00 uur en op dinsdagavond 4 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Ben jij erbij? Geef je dan hier op voor een van de webinars.

Idee voor volgend webinar

Heb jij een interessant thema voor een volgend webinar? Geef dat dan gerust bij ons aan via info@ijsselwerken.nl.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen