Neem deel aan het webinar over landschap, ecologie en rivierkunde

18-01-2022
1230 keer bekeken 0 reacties

We organiseren dinsdagmiddag 15 februari een (online) webinar voor geïnteresseerden in de dijkversterking tussen Zwolle en Olst. Graag vertellen we je meer over het werken aan de dijk! Er komt namelijk veel kijken bij het voorbereiden van een dijkversterkingsproject.

Afgelopen jaar hebben we webinars georganiseerd over de thema’s dijkhoogte en dijkbekleding. En dit jaar nodigen we je weer uit! Dit keer vertellen collega’s van IJsselwerken je meer over drie belangrijke thema’s: landschap, ecologie en rivierkunde.

De IJssel heeft natuurlijk unieke landschapskenmerken. Onze landschapsarchitect neemt je mee in het verhaal van de IJsseldijk. Ook de natuur rond de dijk is bijzonder en belangrijk. Hoe weten we nou welke dieren er allemaal zijn? En welke bijzondere planten komen we tegen? Onze ecoloog zal je er alles over vertellen. En ook niet te vergeten, de rivier zelf; hoe zorgen we ervoor dat we waterveilig werken? En welke ontwerpkeuzes hebben invloed op de waterstanden van de rivier? Onze rivierkundige licht vanuit haar vakgebied dit toe. Natuurlijk is er tijdens het webinar ruimte om je vragen te stellen!

Wil jij erbij zijn? 
Het webinar op dinsdagavond 8 februari is al geweest. Maar je kan er nog bij zijn op dinsdagmiddag 15 februari! Het webinar is van 14.00 tot 15.00 uurMeld je hier aan.

Idee voor volgend webinar
Heb jij een interessant thema voor een volgend webinar? Geef dat dan gerust bij ons aan via info@ijsselwerken.nl.

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen