Startgesprekken dijkmodules Spoolde, Herxen en Olst-Noord - Den Nul

25-10-2021
626 keer bekeken 0 reacties

De omgevingsmanagers zijn de afgelopen periode het gebied in getrokken om te spreken met grondeigenaren.

In het voorjaar is gesproken met de grondeigenaren in Spoolde en Herxen. Na de zomervakantie was het de beurt aan grondeigenaren in Olst-Noord - Den Nul en op dit moment spreken we met grondeigenaren in Wijhe en Harculo. Kortom: we zijn steeds meer in de omgeving van de dijk te vinden! We bespreken wat de grondeigenaren belangrijk vinden aan het ontwerp van de dijk. Ook vertellen we meer over het Voorkeursalternatief en waar we in deze fase van het project mee bezig zijn. Het projectteam van IJsselwerken weegt af of de opgehaalde wensen een plek kunnen krijgen in het ontwerp van de dijk.

Voorlopig Ontwerp
Voor dijkmodule Spoolde zijn we in september begonnen met het rekenen en tekenen aan de dijk. De verwachting is dat we het Voorlopig Ontwerp voor deze dijkmodule begin 2022 kunnen delen om de grondeigenaren en de buurt.

Met de dijkmodules Herxen en Olst-Noord – Den Nul is het ontwerpteam in oktober gestart. We verwachten dat we het Voorlopig Ontwerp voor deze twee modules in het eerste kwartaal van 2022 kunnen delen.  

De startgesprekken voor Wijhe en Harculo zijn dus ook al gestart. Het ontwerpen van deze dijkmodules start naar verwachting in februari 2022.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen