Uitnodiging voor dijktafel Spoolde

29-09-2021
640 keer bekeken 0 reacties

Woon je in de buurt Spoolde? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de eerste dijktafel voor het buurtschap Spoolde op dinsdag 5 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur. We organiseren dit in Buurthuis Eben-Haezer. 

Gestart met ontwerpen
Het ontwerpen voor de dijk bij Spoolde, van het Katerveercomplex tot aan de Spooldersluis, is gestart! De afgelopen maanden zijn we in gesprek gegaan met grondeigenaren. Ook stonden we in juni met een dijkkraam in de buurt voor overige ge├»nteresseerden. We zijn nu begonnen met de uitwerking van het Voorkeursalternatief naar een Voorlopig Ontwerp. Naar verwachting zijn we hier tot begin 2022 mee bezig. 

Dijktafel
Aan de dijktafel willen we je meenemen in de stappen die we zetten om tot een ontwerp te komen. Ook horen we graag wat jij ons wil meegeven en of je nog aandachtspunten hebt. Er wordt geen nieuwe informatie gedeeld met wat we tijdens de gesprekken met de grondeigenaren hebben besproken. 

Coronamaatregelen
Tijdens deze avond hebben we vaste zitplaatsen. Daarnaast vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app) of een negatief testresultaat van niet ouder dan 24 uur te tonen. Bij gezondheidsklachten vragen we je om thuis te blijven. 

Aanmelden
We horen het graag als je aanwezig wilt zijn bij de dijktafel. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ijsselwerken.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen