Wij zijn IJsselwerken!

08-12-2020
631 keer bekeken 0 reacties

Welkom op onze site. Een mooi moment! We lanceren www.ijsselwerken.nl. Met deze website en met de naam IJsselwerken geven wij een gezicht aan de samenwerking tussen Waterschap Drents Overijsselse Delta en Boskalis Nederland.

Met de lancering van de website www.ijsselwerken.nl markeren we een belangrijk moment. We starten de volgende fase van het dijkversterkingsproject: de Planuitwerkingsfase. Omdat waterschap Drents Overijsselse Delta en Boskalis Nederland de aankomende jaren hierin nauw samenwerken, treden we onder één naam naar buiten. Dat is handig voor u, maar ook voor onszelf*.

Wij bouwen namelijk aan een projectorganisatie waarmee we de plannen voor de versterking van de dijk gaan uitwerken. Deze projectorganisatie bestaat uit collega's van Waterschap Drents Overijsselse Delta en Boskalis Nederland, maar ook adviseurs van Witteveen+Bos maken onderdeel uit van IJsselwerken.

Deze website is de aankomende jaren ons thuis. Wij hopen ook dat jij er regelmatig een kijkje komt nemen, want we laten de meeste communicatie via deze website verlopen. Naast de website houden we je op de hoogte via onze IJsselwerken nieuwbrief en de Waterwerk App. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

*Wil je meer informatie over de achtergrond (juridisch, organisatorisch?) en wat dit betekent voor jou, dan kan je hier meer informatie lezen.

 

Lancering IJsselwerken

Cookie-instellingen