Webinar landschap, ecologie en rivierkunde

Maaike Visser 18-01-2022 178 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-02-2022 om 14:00

Einde

15-02-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

We organiseren een (online) webinar voor geïnteresseerden in de dijkversterking tussen Zwolle en Olst. Graag vertellen we je meer over het werken aan de dijk! Er komt namelijk veel kijken bij het voorbereiden van een dijkversterkingsproject.

Afgelopen jaar hebben we webinars georganiseerd over de thema’s dijkhoogte en dijkbekleding. En dit jaar nodigen we je weer uit! Dit keer vertellen collega’s van IJsselwerken je meer over drie belangrijke thema’s: landschap, ecologie en rivierkunde.

De IJssel heeft natuurlijk unieke landschapskenmerken. Onze landschapsarchitect neemt je mee in het verhaal van de IJsseldijk. Ook de natuur rond de dijk is bijzonder en belangrijk. Hoe weten we nou welke dieren er allemaal zijn? En welke bijzondere planten komen we tegen? Onze ecoloog zal je er alles over vertellen. En ook niet te vergeten, de rivier zelf; hoe zorgen we ervoor dat we waterveilig werken? En welke ontwerpkeuzes hebben invloed op de waterstanden van de rivier? Onze rivierkundige licht vanuit haar vakgebied dit toe. Natuurlijk is er tijdens het webinar ruimte om je vragen te stellen!

Klik hier om je in te schrijven voor het webinar

Cookie-instellingen